09/10/2016

SLIP STRESSEN FOR ALTID

Slip stressen én gang for alle ved at finde den virkelige årsag til din stress.

Har du tankemylder, svimmelhed, sover dårligt, manglende energi, hukommelsesproblemer, humørsvingninger og muskelsmerter, fordi du har stress??

Håber du symptomerne forsvinder af sig selv, tager du piller i håb om, at symptomerne så forsvinder eller prøver du at få f.eks. massage for at komme af med muskelsmerterne. Du prøver alt muligt, men intet virker og du forstår ikke hvorfor?

Er du bange for at skuffe, miste dit arbejde, bekymrer dig om din krop og at hjerne tager skade, om din økonomi bliver dårlig, om du nogensinde kommer dig over din stress???

Vil du gerne slippe af med alle de symptomer du har pga din stress og forstå, hvorfor du i det hele taget fik stress og hvad du skal gøre for ikke at få stress igen??

Jeg kan fortælle dig, at hvis du har prøvet ovenstående er det fordi du symptombehandler og det virker ikke. Du skal finde årsagen til at du fik stress ellers kommer symptomerne bare igen og igen og måske får du flere symptomer. Kroppen bliver ved med at signalere til dig indtil du forstår, at der er noget du skal lave om. Når du så har fundet årsagen til at du fik stress, skal det selvfølgelig laves om.

Næste step er, at lære af de signaler, din krop sendte dig før du opdagede, at du fik stress. Det er nemlig din krops advarselssignaler, så du næste gang, du bliver presset, stopper op, før du bliver stresset.

Min løsning er, at jeg via bla. zoneterapi kan hjælpe dig og din krop med at komme ovenpå igen. Zoneterapien kan hjælpe med at slappe dig af både i krop og sind og til at få organer, muskler og sener til at finde tilbage til normalen igen. Jeg hjælper dig simpelthen til at genstarte din krop og organer. Ud fra samtale, fodlæsning og zoneterapi finder vi sammen frem til, hvorfor du fik stress og dernæst til, hvad du så kan gøre i fremtiden for ikke at få stress igen.

Hvorfor virker min løsning?

Jo det gør den, fordi jeg har prøvet det på egen krop. Jeg har haft stress 2 gange i mit liv, hvor jeg over længere tid har været sygemeldt. Jeg arbejdede både med det fysiske og psykiske og jeg lærte at lytte til min krop, når den sender mig signaler. Mine første kropssignaler er svimmelhed og kvalme. Når de kommer ved jeg i dag, at jeg skal stoppe op og gøre noget andet end det jeg er i gang med. Min metode virker fordi du både arbejder med det fysiske og psykiske på een gang. Det ene kan ikke udelukke det andet. Arbejder du kun med det fysiske halter det psykiske bagefter og omvendt. Det kan godt tage noget tid før din krop og dit sind er ok igen, men har du tålmodighed og vil det, garanterer jeg at det virker.

Hvad får du så ud af det?

 • Du bliver afslappet og får ro i både krop og sind
 • Dine organer kommer til at fungere optimalt igen og din krop kommer i balance
 • Du lærer at tolke de fysiske og psykiske signaler
 • Du lærer at det fysiske og psykiske hænger sammen
 • Du bliver klar over din krops signaler
 • Du finder ud af, hvorfor du fik stress.
 • Du finder ud af, hvad du skal ændre i dit liv for at undgå stress igen.
 • Du finder andre værdier og levemåder i dit liv

Forløbet:

 • Du skal regne med mindst 8 behandlinger af en times varighed (alt efter, hvor du er i dit forløb) samt nogle små hjemmeopgaver f.eks som at gøre ting, der er godt for lige netop dig.
 • Du får gode råd om kost og vitaminer, som kan støtte din krop i processen
 • Forskellige tryk på hænder og fødder, du selv kan lave derhjemme.
 • Du får hjælp til at genstarte din krop og organer med bl.a zoneterapi, massage, healing, øreakupunktur, Life Wave plastre, regression og fodlæsning
 • Samtale, tolkning og forståelse for dit stressforløb
 • Du får en grundig, omsorgsfuld og healende behandling.
 • En behandling, der er skræddersyet kun til dig